Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Nijland in 's-Heerenberg

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Nijland beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Nijland zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Nijland winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Nijland gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in 's-Heerenberg (Gelderland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Nijland biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in 's-Heerenberg bent u bij Vakgarage Nijland altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Nijland
Plantsoensingel Zuid 22A
7041 ZE 's-Heerenberg

tel.: 0314-662681
mail: info@vakgaragenijland.nl

25_Blok_Winterband_Velg.jpg